GENOSTAR-S

DOO TEMERIN

Centar za skladištenje i distribuciju reproduktivnog materijala za veštačko osemenjavanje životinja

Zvanični smo zastupnik kompanije GENOSTAR Rinderbesamung GmbH - Bergland, vodećeg centra za reprodukciju i veštačko osemenjavanje goveda u Austriji i jednog od najboljih centara ove vrste u svetu kada je u pitanju razvoj populacije simentalske rase i unapređenje genetske osnove u govedarstvu.
GENOSTAR-S DOO TEMERIN je centar za skladištenje i distribuciju reproduktivnog materijala za veštačko osemenjavanje životinja se pored distribucije semena bikova bavi i uvozom steonih junica visokog genetskog potencijala. Cilj naše saradnje je da podelimo iskustvo i znanje sa svojim klijentima i ostvarimo visoku i intenzivnu proizvodnju visokokvalitetnog mleka i mesa kako bi proizvođači dobili maksimalnu cenu a samim tim i veću profitabilnost u ovoj proizvodnji.

Upoznajte naše bikove

U MOGUĆNOSTI SMO DA OBEZBEDIMO KONTEJNERE ZA SKLADIŠTENJE SEMENA I TEČNOG AZOTA, RENOMIRANOG AMERIČKOG PROIZVOĐAČA MVE, SVETSKOG LIDERA U PROIZVODNJI KONTEJNERA KOJI PRUŽAJU VRHUNSKE REZULTATE U OČUVANJU KVALITETA SEMENA I DUŽINI RADNOG VEKA.

Akcenat je uvek na kvalitetu i pouzdanosti

Ono po čemu se izdvajamo u poslu kojim se bavimo je energija koju usmeravamo na konstantno poboljšanje naše ponude. Srbija, posle Nemačke i Austrije je vodeća po genetskom kvalitetu bikova. Naša država ima kapaciteta da postane jedan od ozbiljnijih konkurenata evropskim državama. U korak sa evropskim standardima i razvojem, omogućavamo razvoj domaće ponude i kreiranje potrebnog kvaliteta za plasman proizvoda na kako evropsko tako i svetsko tržište. Usko sarađujemo sa našim kolegama iz Austrije, zbog čega je brend Genostar prepoznatljiv kako u regionu tako i šire....